• български
  • English

Най-големият пътуващ увеселителен парк

by понеделник, юни 26, 2017

Може би някои от вас не знаят какво е това, но Хопингсите са най-големият пътуващ увеселителен парк. Всяка година през юни идват в Нюкасъл за около седмица. Имахме късмет да бъдем тук и да ги посетим.

Обожавам този тип забавления и дори нямам търпение отново да отида в Дисниленд. Луда съм по всякакви атракциони, пълни с адреналин и исках да опитам всичките. Имаше купища с малки сергии, където да участвате, ловейки с кука, целейки баскетболните обръчи или стреляйки с пушки, например, всички даваха възможността да се спечели някаква играчка. Мястото е страхотно дори ако искате просто да се разходите и да разгледате, или да се поснимате и хапнете (беше пълно с всякакви храни – бургери, нудли, понички, сладолед и т.н.)

А ако искате да разберете повече за своето бъдеще, имаше над 10 фургона с гадателки, внучки и т.н, в стари каравани. Очевидно това е доста популярно тук и често има дълги опашки.

Времето беше с нас и беше слънчево. Опитахме само две от забавленията, но се разходихме и си изкарахме чудесно. Следващата година повече :).

И разбира се, да не забравям да спомена и повече за този аутфит. Това е най-любимата ми рокля напоследък, цветовете са страхотни, винаги ги свързвам с лято и море, а тя е удобна и става както за високи обувки и вечеря навън, така и за маратонки. Скоро обмислям да направя точно такъв пост. Музата ми е дошла и може би предстои завръщане :).

Съчетах я с платформи, най-предпочитаните обувки от мен за лятото, мога да издържа с тях часове. Гримът е лек, а косата е пусната..а колко е пораснала само.

0
1 Response
  • Ивета
    септември 1, 2019

    Ехааа! Това е просто страхотно!

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *