• български
  • English

The beginning..

by сряда, септември 17, 2014

Здравейте на всички!

Днес е един прекрасен празник- Вяра, Надежда и Любов, или денят на моя роден град София. Изключително много се радвам, че се случи така, че точно днес започвам своя блог. Защото го правя с много вяра в това, че мога да се справя, надежда, че ще се получи нещо красиво и с много любов!

Много съм щастлива, че най-накрая се реших да си направя блог и той вече е факт.  От дълго време искам да намеря начин, по който да покажа една друга част от мен. Тази част, която ме вдъхновява и изпълва съзнанието ми. Да пиша за това е една малка сбъдната мечта.

Обичам модата и гримовете, а още повече обичам да говоря за тях. Именно за това реших и че е време да споделя своята гледна точка на повече хора. В този блог няма да публикувам само снимки на моите визии, а в него ще изразявам мнението си за модни тенденции, всякакви бюти продукти, храни, спорт, пътувания и всичко, което ме вдъхнови. Tой ще е нещо като моят онлайн дневник.Ето защо смятам да публикувам и някои свободни съчинения за живота и възгледите ми, хаха.. смятам, че те са тези, които ще разкрият истинската част от мен.

Изключително съм благодарна на хората, които ме подкрепиха в това начинание. Ще споделя нещо, което наскоро ми каза един близък за мен човек: „По-добре да започнеш нещо, отколкото да не правиш нищо!“ 

Надявам се да се вдъхновите от мен, така както аз се вдъхновявам от вас!

 

0
No tags 0 Comments 0
0

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *