• български
 • English

1 month with Realash Eyelash Enhancer

by сряда, ноември 25, 2015

Today I am sharing with you what happens with my eyelashes after 1 month with Realash Eyelash Enhancer.

So 1 month has passed since my 1st post on the Realash Eyelash Enhancer* and it’s time for me to give you a little update and thoughts on this product. Believe me or not – it really works!

I’ve never had а problems with my lashes, but I’ve always wanted  to be longer and thicker. Well, I think it has a solution and its name is Realash. For over a month I see the changes and I feel it more when I am using a mascara.

The Enhancer is very convenient and thifty, the serum is colorless and it is a part from my night routine.

~

Днес ви споделям какво се случи с миглите ми след 1 месец с Realash серум за мигли.

Преди месец ви запознах със серума за мигли Realash – тук. И днес ще ви представя резултата след 1 месец. Вярвате или не – той наистина съществува!

Никога не съм имала проблеми с миглите си, но винаги съм мечтала те да бъдат по-дълги и по-гъсти. Е, мисля, че вече има решение и това е Realash. За малко повече от месец аз виждам промяната и я усещам още повече, когато нанасям спирала. Но вече не е нужно да напластявам повече от спиралата си, за да издължа миглите си. Достатъчни са 1-2 нанасяния и те изглеждат невероятно.

Опаковката е много удобна и икономична, течността е безцветна и не оставя никакви следи. Нанасям го всяка вечер преди лягане и го оставям да действа на миглите ми през нощта.

The change/Ето и как изглеждат миглите ми след месец::1 month with realashIf you want you can order Realash official representatives of the brand for Bulgaria: http: //www.realash.bg/ There are more interesting products such as serum for eyebrows, eyeliner and mascara UP.

1
No tags 2 Comments 1
1
2 Responses
 • Isabel Manson
  май 12, 2016

  Серумите за мигли ца доста популярни за това искам да споделя нещо важно за тях.
  Те използват основната съставка, която се използва за направата на капките за заболяването Глаукома. От години е известно, че един от страничните ефекти на капките се оказало удължаването на миглите и то с наистина видими резултати. Много козметични компании са решили да се възползват от това като просто наименуват своите серуми и рекламират продуктите си. Редно е обаче да се запознаете съ страничните ефекти, които биха могли да причинят.

  На първо място, трябва да се отбележи, че глаукомата е заболяването на очите, което НЕ се лекува. То представлява високо очно налягане в очната ябълка и води до слепота. Медицината в момента е на етап, в който може единствено да поддържа в определени норми заболяването, като един от най-разпространените методи е с капки. Те имат страхотен страничен ефект да удължават миглите, но останалите от ефектите са отрицателни – а те са именно, потъмняване на клепачите както и загуба на еластичността им.

  Тъй като серумите за удължаване на мигли използват същите съставки, и най-вече Биматопрост, те имат и същите странични ефекти. Както сами се досещате, идеята на капките е да регулират очното кръвно налягане. Това значи, че използване на подобни серуми от хора, които всъщност нямат глаукома, може да доведе до промяна в тяхното очно кръвно налягане и дори предизвикване на глаукома.
  За повече информация, съветвам да проверите в Гугъл, и по точно информация на английски.
  Успех! 🙂

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *