• български
  • English

Holiday Lights: Merry Christmas

by четвъртък, декември 25, 2014

DSC_6117

Весела Коледа, мили читатели! За мен Бъдни вечер и Коледа са най-топлите и семейни празници, затова ви пожелавам да бъдат незабравими! Бъдете здрави, щастливи, обичайте и бъдете по-добри  🙂

Днес съм ви подготвила един празничен пост. С много Коледно настроение, светлини и красиви цветове. Липсва ни само снегът, който е от голямо значение за мен, за да бъде перфектен празника. Но..ще ни бъде Коледно и без него.

Празничната визия не може да бъде без доза разкош и блясък. Тези прекрасни празници са миговете, в които изживяваме своя звезден миг. Ето защо аз заложих на красивото съчетание от червено и златно, какво по-класическо за Коледа?

От дълго време исках червена клош пола и ето, че я получих най-накрая. Тя ми е подарък от най-любимата ми млада дизайнерка и фотограф- Ралица Петрина. Ужасно много и благодаря за старанието и затова, че изпълнява всичките ми желания.

Пристрастена съм към тези женствени ретро визии, в които се чувствам като парижанка. Когато нямам възможността да се насладя на Айфеловата кула, пренасям парижкия шик в центъра на София. Който по празниците става още по-красив и бляскав.

Съчетах червената красота с къс топ с пепитен десен, който много ми пасва за зимните дни. За връхна дреха избрах едно кокетно палтенце в бежав цвят, което е моето златно. Чантата и ботушките са класически черни, които пасват идеално на визията ми.

Косата оставих да пада свободно, а лицето подчертах с очна линия и червено червило. Какво по-подходящо за Коледа?

DSC_6109-001 DSC_6129-001

DSC_6141-001 DSC_6211 DSC_6196 DSC_6178 DSC_6171 DSC_6148 DSC_6095 DSC_6225-001

Снимки: Hristo Karagitliev

0
8 Responses

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *