• български
  • English

Halloween с Виктор Калдерон и Zombie Boy

by понеделник, ноември 7, 2016

Halloween, нощта на вещиците и зомбитата, слагаме маските и се пренасяме на най-чудовищното парти в Арена Армеец с Виктор Калдерон и Zombie Boy.

Признавам, че не съм от хората, които чакат празника с нетърпение, празнуват го всяка година и се вълнуват във всеки един миг какъв ще е техният костюм. През последните години съм гримирала само брат ми, той за разлика от мен го чака с нетърпение и подготовката е голяма. Но този път и аз се включих с грим и гримиране на още няколко човека. Което ми напомня да ви спомена, че..отдавна искам да си направя и влог, но все не събирам смелост, така че..очаквайте и нещо такова от мен.

Всяка година Yalta Club oрганизира куп тематични партита, сред които и това за Halloween. Taзи година с подкрепата на Mastercard, те направиха нещо масивно в зала Арена Армеец. Виктор Калдерон е един от най-популярните диджеи у нас, а и вече знаем, че обича България, защото идва всяка година и партитата му винаги са страхотни. За да е истинско изживяването, специален гост на вечерта беше канадската мега-звезда в модните среди – Zombie Boy, бивше лице на L’Oreal.

На специален кът запалените почитатели на хаус музиката имаха възможността да участват в игра и да спечелят парче от торта-труп на човек, шот „Блъди Мери“ в епруветка или дигитална тениска с око и пулсиращо сърце.

dsc_1483

dsc_1491

След като на партито на Armin van Buuren „Armin Only Embrace“, от Yalta club за първи път въведоха разплащането по VIP баровете да става с безконтактни карти Mastercard, се изненадах да видя, че услугата се предлага отново и на това парти. Предимството за Mastercard картодържателите е, че имаха възможност да ползват картите си директно на баровете във VIP зоната и да получават отстъпка от цените на напитките. За гостите от VIP зоната бяха предвидени и специални VIP таксита, в които също можеше да се плаща безконтактно с Mastercard.

1

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *