• български
  • English

Filorga Beauty Event

by вторник, март 29, 2016

Днес си говорим за Filorga – луксозна медицинска козметика, световнопризната и доказала се в борбата срещу стареенето на кожата.

Пиша този пост с голямо въодушевление – козметиката изглежда много обещаваща, вече изпробвах 2 продукта, които бяха представени на специалното събитие на марката. Това са маската и кремът за лице и мога да кажа, че съм очарована, майка ми също :). Маската е много иновативна, защото има много интересна формула и предоставя двойна ексфолиация на кожата. Също така изпълнява функцията на маска и скраб. Кремът за ръце оставя кожата кадифена и много мека след употреба. Признавам си, че никога не съм ползвала крем за ръце – кожата ми не е суха и не съм изпитвала нуждата. Но, откакто имам този, той не излиза от чантата ми – навсякъде е с мен. Скоро ще пробвам и пяната за лице, надявам се и тя да ми хареса толкова, защото ми е трудно да намеря хубав измиващ продукти за своята кожа.

Продуктите на Filorga са с уникална формула, която подпомага естественото регенериране на кожата и както специалистите на Filorga се изразиха с тези продукти ние ще бъдем вечно млади. Признавам, че все още се чувствам млада, за да започна да използвам кремовете и процедурите, които марката предлага. Но за моята майка, те са идеални.

Но.. това, което истински ме прави щастлива е, че един много скъп човек за мен започна да се занимава с тази козметика и организира това специално събитие за мен и още прекрасни блогърки. За никого не е тайна, че Преси от Games of Fashion Blog, не ми е просто колежка – тя е много повече, човек, с който си споделяме, лигавим се, снимаме се, хапваме си и винаги се радваме една за друга :). И сега, аз много се радвам за нея – за новия път, по който поема, за цялата организация на това събитие и за цялото и старание :).

Прекрасна обстановка, страхотна и подробна презентация от доктор Мария Тончева, Симона и Преси, вкуснотии и любими блогърки, какво повече може да иска човек от едно бюти събитие?

Повече може да прочетете за продуктите тук – www.filorga.bg.

DSC_6158

DSC_6166

DSC_6186

DSCF4023

DSCF4026

DSC_6315

DSCF4062

DSCF4082

 

 

 

0
2 Responses

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *