• български
  • English

3 ways to wear a sweater

by четвъртък, януари 29, 2015

f

Обичам зимата само когато съм вкъщи на топло, сгушена с любимия си човек. Но за съжаление това не може да продължи вечно. Ето защо винаги имам поне една топла дреха, която да съчетая в повече от един тоалет. И днес това е..пуловер в цвят екрю.

С Мими от Mimi’s Fashion Moments  сме ви подготвили един по-различен пост днес. А именно- един пуловер, съчетан в три визии. Линк към нейния пост тук.

Пуловерът, който съм избрала ми е фаворит, защото е класически и изчистен. Незадължаващ е и лесно може да бъде съчетан във всякакви визии. Цветът му е нежен и романтичен. Мога да нося постоянно и да не ми омръзне.

IMG_0486

1. Casual визия

Харесвам тази визия, защото в нея се чувствам свободна. Тази стрийт комбинация между прав червен панталон, белият пуловер и оксфордските обувки е в типичния колежански стил. Макар и да обожавам токчетата, понякога имам нужда да се почина от тях и залагам на младежки визии като тази.

15 - 4

2. Chic визия

Това е облеклото, на което бих заложила, ако отивам на бар или дискотека. Късата класическа черна пола и любимото ми зелено този сезон си пасват идеално с чистотата на този пуловер. Бижуто акцентира перфектно на светлия цвят, а ботите…има ли какво да кажа за тях. Невероятни, шикозни и удобни, перфектни за дълга нощ с много танци и доза стил.

15 - 3

3. Cinderella Story

Освен цветовете на мартеничките- червеното и бялото са класическо съчетание за всякакви по-елегантни случаи. В тази визия аз се чувствам точно като Пепеляшка- с тази прекрасна червена була, подарък от моя дизайнер и фотограф Ралица Петрина, и тези кокетни черни токчета, за късмет все още не съм изгубила едното. Свободата на светлия цвят контрастира с разкоша на червеното и се превръща в една истинска „перлена“ приказка.

А вие имате ли си такава любима многофункционална дреха?

0
8 Responses

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *