• български
  • English

3 продукта от SNBA

by сряда, август 10, 2016
След едномесечно отсъствие се връщам отново при вас и нямам търпение да ви разкажа какво се случи през този месец и да ви покажа всичко, което съм ви подготвила! Затова stay tuned :)) Oчакват ви много нови постове и изненади :)))
 
Днес ще ви запозная с платформата на SNBA – тук всеки може да открие разнообразие от обучителни материали, филми, видеа за личностно самоъсъвършенстване, съвети за успешен бизнес, както и богато разнообразие от продукти – за красота, грижа за кожата и тялото, фитнес, здраве и т.н. Всеки регистрирал се в сайта трупа бонус точки, получава отстъпки и цялото пазаруване се превръща в едно забавление :)))
 
Трите продукта, които аз ще опитам са от така нарачения „здравословен“ начин на живот. Макар че с всеки един ден се убеждавам, че всичко може да бъде здравословно, ако внимаваме с количеството.
 
Вече опитах и първия, а именно протеинов десерт с йогурт – тук. Смятам, че този тип продукти са подходящи, когато тренираме и искаме да спрем сладкото, защото са идеален заместител. В една доза имаме 24 г протеин, което е доста добре, но трябва да се знае, че съдържа глутен и подсладител, за тези, които трябва да внимават с консумацията им.
Вторият продукт е добавка, наречена „Perfect meal – перфектното хранене“ – тук. Все още не съм го опитала, прилича на зърнена закуска с какаов протеин, може да се консумира с вода или мляко, като се препоръчва това да се случва преди тренировка. Всяка кутийка Perfect Meal съдържа 100 г продукт, от които 45.8 грама концентриран суроватъчен протеин и 40.55 грама въглехидрати от един от най-добрите зърнени култури за спортисти – ориз. В допълнение, Perfect Meal е обогатен с витамини ( витамин В1, В2, В3, В6, В9) и минерали (калций, магнезий, желязо и цинк ), което прави продукт напълно заменящ едно цяло хранене!
И третият продукт, не е за хранене, а е свързан с грижата за тялото -Антицелулитен лосион за тяло със секрет от охлюв, тук. Досега не съм опитвала продукти със секрет от охлюв, но знам, че влияят добре на кожата. Но с голям  интерес ще го опитам и ще ви споделя ефекта от използването. Продуктът съдържа Body3 ComplexTM – специфична комбинация от непреработено природно масло от шеа, екстракт от семена на авокадо и бентонит, с тройно действие върху: целулит, стрии и липсата на стегнатост. Също така Филтратът от секрет на охлюв Poly-Helixan – силен, пълноценен, добре балансиран, оригинален, стандартизиран комплекс от биоактивни компоненти. Извлечен от слуз, секретирана от охлюви. Улеснява бързото възстановяване на увредена кожа. Съдържа високи нива на протеини, алантоин, витамин А, С, Е, мукополизахариди, колаген, еластин, протеолитични ензими, алфа хидрокси киселини. Стимулира регенерацията на кожата, като създава защитен слой върху нея, като не пропуска влагата от нея да се изпари, но в същото време пропуска въздух, за да може тя да диша. 
 SNBA products
ПП. Продуктите са ми изпратени за проба от PR.
1

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *