• български
  • English

Тренирай с Руми и Fit30

by събота, октомври 17, 2015

Fit30-programa

Fit30 е програмата, с която за 30 минути топим мазнините и постигаме тяло-мечта!

Преди повече от година започнах да тренирам с Руми Илиева, а след това ти споделих резултатите си от нейното 90-дневно предизвикателство в този пост.

В края на септември тя пусна нова 12-седмична програма в своя сайт – Fit30. Комбинирайки тренировки за долна, горна част и цяло тяло, Руми ти помага да изглеждаш по мечтания начин. С новата програма само за 30 минути постигаш бързи резултати и топиш излишните килограми и мазнини. Тренировките са кратки, но натоварващи, а резултатите не чакат.

Какво харесвам в нейните тренировки? На първо място това, че мога да тренирам винаги, когато пожелая – не трябва да се съобразявам с определени часове и групови занимания. На второ място това, че Руми снима своите видеа сама ме кара да я чувствам като свой личен треньор – тя ми казва какво да правя през монитора, а аз изпълнявам, потя се, ядосвам се, повтарям. И така, докато постигна резултатите, които искам. Също така Руми и програмите ѝ ме учат да вярвам в себе си, да бъда силна, да се чувствам здрава и щастлива.

В новата си програма получаваш 8 тренировки за горна част, 8 за долна част, 2 HIIT високоинтензивни тренировки и 2 изометрични тренировки. Плюс БОНУС – тренировка за премахване на мускулна треска и калкулатор за изчисляване на енергията, която хабим.

Аз вече се включих в програмата, а ти искаш ли да го направиш? Искаш ли не само да изглеждаш добре, а да станеш по-силна, по-здрава, по-удовлетворена от себе си? Може да закупиш програмата от сайта на Руми – тук.

Все още не е късно да изглеждаш по мечтания начин! И не чакай до понеделник, или до започването на новия месец. Направи го сега, а след 3 месеца виж какво си постигнала. Аз ще споделям отзиви за програмата, докато я правя. Сподели ми и ти 🙂

 

0

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *