• български
  • English

Тенденции есен-зима 2016 с Deichmann

by вторник, септември 27, 2016

Обувки и тенденции през есента и зимата с Deichmann.

Едно от любимите ми занимания покрай блога са събитията. А септември е месецът! Месецът, в който се провеждат почти всички модни седмици, в които излизат най-важните броеве на списанията, месецът, който е ново начало за всичко.

Миналата седмица се проведе едно много приятно събитие, организирано от Deichmann България, в едно от любимите ми заведения Lavanda. На него марката представи своята есенно-зимна колекция по един много интересен начин. А именно, барман-експерът Димитър Димитров сътвори 6 безалкохолни коктейла (това е най-новата световна тенденция, да се пият безалкохолни коктейли), с които свърза всеки от стиловете в колекцията на марката.

Харесва ми това, че всяка дама може да намери най-подходящият чифт за себе, защото тенденциите обхващат всички вкусове. От спортни обувки и сникъри за дамите, които обичат удобството и комфорта, британски шик в лицето на моделите тип „Денди“ и „Оксфорд“, елегантни класически обувки на висок ток и платформа до..боти, подходящи за целия ден. А, когато стане истински студено идва ред на кубинките и моделите с много пууух, а защо не и нещо по екстравагантно и секси, като чизмите.

Обувки, докъдето погледът ти стига – това са новите предложения на Deichmann за всяка дама.

dsc_3715

dsc_3924

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Снимки: Press/лични

Може да ме последвате във:Facebook/Instagram/Twitter/Pinterest.

 

 

 

 

 

0

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *