• български
  • English

С принтер на море..или новият HP DeskJet Ink Advantage 3785

by неделя, юли 30, 2017

Всички, които ме познават, знаят колко обичам лятото, как го чакам с нетърпение и всичко, което искам да правя през него е да съм на морето или в планината, и да му се наслаждавам. А по такива места, най-любимото ми занимание е снимането и това да запечатам всеки един незабравим момент.

Но понякога ми се иска да мога да пипна тези снимки, да се чувствам, както преди. Да имам лента с място само за 30 снимки, които ще мога да изкарам във фотото след почивката. И нали знаете филма „С деца на море“, е, все още нямам деца, но този път за своята почивка взех с мен нещо ново и различно, а именно принтерът HP DeskJet Ink Advatage 3785. Не съм си представяла, че ще тръгна с принтер на море, но когато ми се обадиха с предложението да го пробвам, имах много малко време да реша и не ми остана нищо друго, освен да взема това дигитално съвършенство със себе си.

Освен, че е с много блогърски и модерен дизайн, той е най-малкият аll-in-one принтер. Не само че може да копира, сканира и принтира, но най-любимата ми част е Wi-fi връзката с всички устройства. Не е нужно да прехвърлям всичките си снимки на лаптопа, да го свързвам с кабели и т.н, просто влизам в приложението, избирам снимката и …всичко вече е свършено.

Първото нещо, което изпринтих с него бяха самолетните ми билети за Англия и това, което ми хареса е, че стана за секунди. А след това…дойдоха снимките. Не е точно като с апаратите с лента де, защото определено са повече от 30 и падна голяма забава и избиране. Най-готината част е, че има специално приложение – HP Social Media Snapshots, чрез което можеш директно да принтираш снимките от социалните мрежи, а преди да ги отпечаташ, имаш опцията да им зададеш рамка и да сложиш описание, или някой друг хаштаг. В допълнение от HP са създали и HP Social Media Snapshot Removable sticky photo paper, хартия под формата на стикери, които можеш да налепиш, където поискаш и да се сещаш за любимите си мигове по-често.

И когато почивката свърши, мастилото свърши…но всички снимки са запазени и ще носят спомена за тази почивка още дълго време <3.

 

5

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *