• български
  • English

Рокля с паднали рамене и еспадрили

by петък, април 29, 2016

Дрехи с паднали рамене и еспадрили – любимата ми тенденция тази пролет. Навън се усеща мириса на пролет и лятото нежно ни гали. Затова сега е моментът да заложим на по-леки и ефирни дрехи.  Както, може би, вече знаете падналите ръкави са изключителен тренд тази пролет. Показването на раменете за мен е секси, без да бъде неприлично, момичешко е и остава на въобръжението да се развихри 🙂

Днес съм заложила на такава рокля – обожавам дългите рокли през лятото и пролетта. Тази, не само че е с паднали ръкави, а и е карирана, което също е тренд този сезон. Коланът подчертава тънката ми талия. Много е важно винаги да акцентираме върху хубавите страни на нашето тяло и да ги подчертаваме. Съчетах роклята с любимите си еспадрили – новото ми жълто попълнение. Жълто – ярко, слънчево, модерно, обожавам го! Еспадрили – раят на удобството, най-доброто решение за дългите летни дни! А и се връзват прекрасно с любимата ми жълта чанта, която вече добре познавате. И ето – еспадрили и рокля с паднали рамене, толкова просто, а толкова удобно и модерно.

Косата, както вече знаете е къса, затова просто я изсуших. А за гримът използвах палитрата Nude на Тhe Balm – цветовете са страхотни и много издръжливи. Дори мисля скоро да и направя по-обстойно ревю, защото наистина е страхотна!

Блуза или рокля с паднали ръкави, заслужава си да инвестирате в такава дреха 🙂

А вие харесвате ли тази тенденция? 🙂

DSCF5264-1
DSCF5266-1
DSCF5281-1
DSCF5330-1
DSCF5320-1
DSCF5314-1
DSCF5304-1
DSCF5335-1
DSCF5336-1
0

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *