• български
  • English

Кулинарно изживяване с Remy Martin Gourmet Salon 2016

by понеделник, декември 5, 2016

Вече е декември, а тази година излетя за миг. Това е най-празничният месец, с най-много поводи за усмивки и време, прекарано с любимите хора. А какво са празниците без вкусна храна? Тази година за първи път съм канена на петото издание на Remy Martin Gourmet Salon 2016, където всеки, който иска да избяга от забързаното празнично ежедневие, може да се потопи в компанията на изискани деликатеси и напитки. 
Събитието ще се проведе на 8 и 9 декември в Grand Hotel Sofia от 11:30 до 19:30. 
Какво ще има на събитието? 

Разбира се, дегустации на богата гама от напитки. Тази събитието е под знака на Rémy Martin – коняк № 1 във Франция, създаден през 1724 година от младия лозар Реми Мартен от района на Коняк. От 1937 година Rémy Martin става официален доставчик на Европейските кралски дворове. 
Не е нужно да отивате и до остров Барбадос, за да опитате най-стария ром в света-Маунт Гей Ром- създаден като напитка през 1703г.
Ще има още Метакса 12 звезди, за истинските познавачи три специални селекции на сингъл малц уиски и разбира се, селектирани серии от вина, различни видове такия и висококачествени бири.
Освен напитките ще има и изискана храна, с която да се разнообразим. През двата дни на салона ще можем да се запознаем с майсторството на masterchef и типичните специалитети на: ресторант La Casa Latina– кубински изкушения и огнени ритми; ресторант Ресторант Petrus– рибни и средиземноморски специалитети; ресторант Арбат – руска традиционна кухня; Ristorante Giroditalia – италиански гастрономически изненади. И още куп кулинарни изненади :).
Коледните и новогодишните празници чукат на вратата, а с тях и едно вълнуващо кулинарно приключение с посещение на Remy Martin Gourmet Salon Sofia 2016! Вземете някой приятел или близък и се отдайте на приятно преживяване :).

0

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *