• български
  • English

Кубинки и змийски принт

by четвъртък, януари 9, 2020

This post is also available in: English

Кожено яке, кубинки и аксесоари със змийски принт – любимата ми комбинация в последно време. И удобство – това е моята дума този сезон.

Последният ми пост, свързан с мода е бил сигурно преди 3 години, но през 2020 си обещах, че ще се върна отново към писането в блога и публикуването на любимите ми тоалети.

В последно време исках толкова много да си взема кубинки, бях се влюбила в едни страхотни зелени с глитър на Dr. Martens, но все нямаше моя номер. Прибирайки се в България за празниците, попаднах на този супер сладурски и удобен модел от Stradivarius. Веднага в главата ми се появи идеята за рокля, кубинки и кожено яке – доста бунтарско за моята особа, която неотдавна не сваляше токчетата. И сега ги обичам, не мога да си кривя душата, но някак все залагам на удобството, знаейки, че вървя около минумим 10 км на ден.

Този път съм ги комбинирала със сукман, който намерих в една втора употреба, обожавам да се ровя в такива магазини. Много често намирам страхотни попадения на още по-хубава цена. В съчетание с карирана риза и кожено яке, се почувствах толкова комфортно. Като аксесоари добавих шапка във винено червено, какъвто е и чоропогащникът ми и любимият ми аксесоар – малка чанта със змийски принт.

Змийската украска много повече ми харесва от от останалите животински десени, но все още не бих се престрашила да облека панталон/рокля с този принт. Затова малко допълнение като акцент в лицето на чантата е идеалният вариант за мен и за всички, които се чувстват по този начин.

А вие харесвате ли тази мода с кубинките? А този принт?

Кожено яке: Stradivarius

Рокля: Select

Риза: Levi’s

Чанта: Primark

Шапка: Primark

Обувки: Stradivarius

0

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *