• български
  • English

Как да носим Metallics?

by неделя, май 8, 2016

Лъскавите модели и металика отново са на мода. Признавам си, че не съм си представяла, че този тренд ще бъде част от гардероба ми и ще ми харесва толкова много. Но, хората са казали „очаквай неочакваното“.

Миналият месец, обикаляйки мола, попаднах на страхотни обувки – сребрист лак. В първия момент се зачудих дали ще ги нося, дали има с какво да си облека, но в следващия си казах, че ги искам и няма какво да ги мисля. И така се озоваха в моя гардероб и честно да ви кажа – отиват на всичко.

По същото това време бях гост на събитието на Fashion Days, което беше на тема Time for change (Време за промяна). На него няколко мои колежки блогърки и модни експерти разискаха предстоящите пролетно-летни тенденции. И какво се оказа, че моите обувки са точно в десятката, а именно – Metallics е топ тенденция този сезон. Фокусирайки се върху блясъка – лъскавите модели и металните елементи на 80-те, е начинът да разчупим визията си. Разбира се, не трябва да залагаме на метални елементи от глава до пети, акцентите като чанта, очила или обувки са напълно достатъчни.

Както, може би вече знаете, от няколко дни съм в Англия. Тук времето всеки ден е различно – посрещна ме с дъжд, показа ми сняг, а от няколко дни е прекрасно и слънчево. Днешната визия е от разходка из улиците на Нюкасъл и близкия парк в квартала, в който съм. Денят беше мрачен, но слънцето проникваше между облаците и дразнеше погледа. Затова заложих на така любимият ми деним, който винаги е модерен – удобна рокля, която обичам да нося както през деня, така и вечер. Тя е от тези дрехи, на които просто променям обувките и визията става подходяща за всякакъв случай. Коженото яке, както знаете, за мен в абсолютен MUST HAVE в гардероба на една жена. И тук идва ред на блясъка – а именно сребристите обувки. Те са удобни, сладки и едновременно с това супер модерни.

Тази визия съчетах със златисти слънчеви очила. Позволих си да съчетая златно и сребърно, защото точно тези нюанси на цветовете според мен не се бият. Двете са като акцент на визията и ми харесва съчетанието, което се получи. Плюс това са ми специален подарък, на една от любимите ми марки са и смятам, че отговарят на всякакви модни трендове този сезон – блясък и котешка форма. Другият аксесоар, на който заложих е любимият ми Olympus Pen. Всички снимки са направени с него, а чантата му е наистина страхотна и цветът и отива на всичко, без да отнема излишно от вниманието, но пък и без да остава незабелязана.

A вие какво мислите за този тренд? Ще рискувате ли с него?

И не спирайте да експериментирате,

Диляна :))

metallics-dilyana13
metallics-dilyana14
metallics-dilyana10
metallics-dilyana5
metallics-dilyana12
metallics-dilyana9
metallics-dilyana2
metallics-dilyana1
metallics-dilyana6
metallics-dilyana11
metallics-dilyana8
0

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *