• български
  • English

За любовта към мама..и обувките

by сряда, септември 14, 2016

В последните слънчеви и топли летни дни, ще си говорим за любов, обувки и …мама, разбира се.

Тя ме учи на търпение, учи ме да обичам и да откривам мечтите си всеки ден. Тя е тази, на която стотици пъти съм казвала „Не искам да бъда като теб“ или „Ти не ме разбираш“. Мислила съм си, че не е права, но сега съм и благодарна. Защото тя ме научи да се грижа за себе си, да вярвам в доброто, да ценя себе си и да се боря за това, което искам. Дава ми цялото си сърце всеки един ден, даже и повече. Тя е най-голямата сила, която съм имала и продължавам да имам.

Тя е тази, която ме „запозна“ с модата. Спомням си още от малка как носех нейните високи обувки, как ходехме заедно на маникюр и как ми правеше прически. Това не се е променило и сега. Обичаме да обикаляме магазините заедно, да се глезим, да си говорим и да пием вино до късно вечер, обсъждайки смисъла на живота и на любовта.

И днес..сме заедно, на разходка с любимите ни обувки от Deichmann България. Летим от щастие, слънчево е, още ни е лятно, а те са толкова удобни и ..да, носим ги всеки ден, докато можем. Както и..гривните на PANDORA. Знаете, че съм голям почитател на марката, а тези си купихме заедно и то с чарм – Love is forever :))). И така…докрая на света, заедно <3

mom-daighter-fashion-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mom-daighter-fashion-11

 

0

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *