• български
  • English

Заедно в превенцията с Nestle Fitness

by четвъртък, октомври 1, 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Заедно в превенцията за рака на гърдата

Най-често срещаното онкологично заболяване при жените е ракът на гърдата. Открито навреме, то може да бъде лечимо. Октомври е месецът, посветен на тази кампания в борбата срещу рака на гърдата.

Освен да се храним здравословно и да тренираме ежедневно е нужно и да се преглеждаме профилактично при мамолог. Този месец 500 дами от София, Стара Загора и Варна ще имат възможността да се прегледат безплатно като се обърнат към една от трите болници – Медицински комплекс „Майчин дом“ в гр. Варна, Болница „ВИТА“ в гр. София и Болница „Тракия“ в гр. Стара Загора.

Кампанията е част от глобалната ангажираност на NESTLÉ® FITNESS® да подчертае важността на редовните прегледи. Марката вече 6 години подкрепя инициативата Розова панделка на глобално ниво и стимулира дамите да отделят време и внимание на своето здраве, като за първа година това ще се случи и в България.

Единственото условие е да си запазят час в обявените предварително дати. Датите и условията за записване ще бъдат обявени на Facebook страницата: www.facebook.com/NestleFitnessNaturalMe.

Аз се прегледах, а ти направи ли го?

 

0

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *