• български
  • English

Вълшебно изживяване с Premier Dead Sea

by събота, ноември 8, 2014

image1

Вълшебство тук, вълшебство там.. или какво изпитах с Premier Dead Sea.

Много благодаря за поканата да присъствам на официалното откриване на марката. което се състоя на 5-ти ноември. Магазинът се намира в Paradise Center, София. Откриването беше в самия мол, а представителите бяха осигурили страхотен кетъринг и подарък за всеки от гостите!

IMG_7307IMG_7511

Това е израелска марка за луксозна натурална козметика за лице и тяло. Продуктите, които предлагат са без парабени, обогатени с различни видове етерични масла и минерали, и органични съставки, извлечение от брега на Мъртво море.

Преди около месец аз и моята майка имахме удоволствието да опитаме две от спа процедурите, които предлага марката. И то напълно безплатно. Аз си избрах процедурата „Черно вълшебство“, а тя опита Лифтинг терапия.

Терапията, която аз пробвах е наистина невероятна. Разликата след прилагането на процедурата е много голяма, а кожата е много хидратирана, добре почистена и сияйна. Терапията включва няколко козметични компонента: почистващо мляко, почистващ тоник, маска, околоочен крем и възстановяващ серум за лице. Тази маска е съкровището на марката. Тя съдържа мощни антиоксиданти и е хипоалергенна. Още по-интересно е нейното премахване – става с помощта на магнитна таблета, което позволява да се отстранят и по-дълбоките замърсявания от порите.

IMG_7312IMG_7309IMG_7305

Докато изчаквахме продуктите да подействат върху лицата ни, с мама опитахме и терапията за ръце. Първо ексфолираха ръцете ни с ароматен скраб с етерични масла, който оставя кожата много мека. А за да я направим съвършена нанесохме и едно от маслата за тяло, което ужае невероятно.

Преживяването в спа-бутика беше истинско удоволствие за мен. Обстановката е много релаксираща и приятна, а служителките изключително мили и любезни. Препоръчвам на всеки, който има път към този мол, да посети магазина и да се наслади на козметиката.

image3

Сдобих се с два от продуктите им- а именно скрабът за тяло и маслото, което опитахме. Скоро очаквайте и пост с повече информация за тях, действието им и моето лично мнение.

A вие опитвали ли сте продукти на марката?

 

 

 

 

 

 

 

0
2 Responses

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *