• български
  • English

Време за промяна: Коледно настроение

by сряда, декември 7, 2016

Празниците са толкова близо и Коледното настроение и забързан ритъм са навскякъде около нас!

Най-накрая, отново съм тук и имам толкова много да ви разкажа. Тази година отмина толкова бързо и се случиха толкова неща около мен. Някои хубави, други не чак толкова, но съм си обещала следващата година да бъда различна, да следвам собствените си мечти и цели и да започна да правя нещата, които истински искам.

И…едно от тях е да започна да снимам видеа. В предишния си пост ви споделих идеята, обмислям я от дълго и е време да я осъществя. Не съм типичен бюти блогър, затова едва ли ще има много видеа със съвети за гримиране, макар че имам купища гримове. Но кой знае, може и това да ми допадне. Искам да има повече модни съвети, повече идеи за пътувания, за готвене ииии..всичко, което вълнува мен и вас.

Също така…признавам си, напоследък бях в някаква дупка, нямах никакво желание нито за снимки, нито за писане. В един момент почувствах блога като задължение, а той не е това. Той е точно обратното, той е моето място, където да пиша, когато и за каквото поискам. Затова искам да продължа да го правя, заради мен и заради вас.

Истината е, че в главата ми е пълна каша. Ооо, да, завърших бакалавърската си степен, но не записах магистратура. Искам да уча, но..не тук, не в България. А, там, където ми се иска, не е възможно на този етап. Постоянно се лутам между това какво искам да правя, къде искам да го правя. Проблемът е, че истински за себе си, не мога да реша какво искам, как да продължа и откъде да започна. Но преди това трябва да приключа с някои неща, за да продължа. Което ми напомня, че от 19.12 влизаме в ретрограден Меркурий, за последно тази година. Това е моментът, който е най-подходящ за довършване на започнати действия, за поправяне на допуснати грешки, за спазване на дадени обещания и за приключване на различни дела, а и на тази като цяло, динамична година. ..Да, астрологията е също част от темите, по които съм се запалена много напоследък.

Нооо…да се върнем на същинската част. Декември е месецът на празниците, на купоните, на постоянното чудене какво и как да облечем. И както обичам да казвам, когато не знам какво да облека, винаги обличам рокля. Обичам casual моделите, които може да съчетаем както с ниски, така и с високи обувки.

Днешният аутфит ми е любим и е супер удобен, същевременно не толкова претенциозен, но подходящ за предстоящите партита. Тази плисирана рокля ми е фаворит напоследък, като започнем от нежния цвят, дискретната бродерия в горната част и самата кройка, признавам, че я нося често. С ниски или високи обувки, тя стои страхотно, точно такива дрехи обичам :). Палтото…ах, това палто, мамо, извинявай, че за пореден път ти обличам дрехите, но не мога да се сдържа. За никого не е тайна, че ти си изградила моя стил, ето защо…често си харесвам дрехи от твоя гардероб. Правото палто е абсолютно задължително в гардероба ни през зимата. Аз обожавам това, защото е супер топло и защото..пепитът винаги е на мода. И…идва ред на най-любимите ми ботуши, обожавам ги. Обожавам ботуши над коляното, а тези не ги заменям. Толкова удобни, същевременно модерни и секси, какво повече може да иска една жена от ботушите си? А чантата, в случая е малка, черна и много удобна. Защото за купон не е нужно да носим всичко, което имаме, нали?

Привърженик съм на правата коса, къдря се не повече от 5 пъти в годината, но напоследък много ми допада обемните вълни и се опитвам да постигна нещо подобно. В комбинация с по-дързък грим (моят в случая, не е такъв), сте готови за празниците.

0

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *