• български
  • English

Влез във форма с Vital Concept – Burn

by четвъртък, юни 30, 2016

Усили метаболизма и изгори мазнините с добавката Vital Concept – Burn.

Жените сме много странна порода – винаги се сещаме, че искаме да влезем във форма точно преди ваканцията или преди някакъв повод. Но, ако искаме това да бъде дълготраен процес, трябва да разберем, че не става за ден-два-пет и че, ако не положим усилия магията няма да бъде сполучлива. Ето защо е хубаво да има някой или нещо, което да ни даде стимул, да ни накара да се грижим за себе си и да ускори процеса на горене на мазнините. Тук се намесва и добавката, за която ще ви разкажа днес – Vital Concept Burn, серия продукти от Германия.

Преди време в страницата си във Facebook ви споделих, че ще започна тестването на този продукт. През последните няколко години, животът ми се преобърна тотално. От съвсем нормално момиче, реших, че искам да отслабвам (съжалявам за това си решение) и започнах да пазя диети, и много да спортувам. Това доведе до пълен хаос в тялото и хормоните ми, и до покачване на килограмите. В последно време се чувствах като в някаква бездна и нямах стимул за никакъв здравословен начин на живот. Когато се свързаха с мен от Vital Concept, в главата ми се настани идеята, че отново трябва да се погрижа за себе си. А какъв по-добър стимул от това – да видиш разлика в сантиметъра, да бъдеш по-енергичен и едновременно с това да засилиш метаболизма си? В комбинация с по-изчистено хранене, хубаво настроение и разходки, 1 месец по-късно усещам промяната.

Когато решите да използвате такъв продукт – бърнър, е добре да сте наясно с няколко изисквания. За да бъде ефективно приемането на такава добавка, то зависи от комбинирането и с правилен хранителен режим, здравословен начин на живот, правилна физическа активност и цялостна грижа за тялото. Защото никое хапче няма да помогне, ако се тъпчете постоянно и не мърдате от дивана. Също така добавките не заменят основните хранения. Burn дава естествен тласък на метаболизма, за да може да изгаря калориите и излишните мазнини. Със своята термогенна формула подпомага намаляването на натрупаните мазнини и мерки. Съдържа синетрол, който подпомага метаболизма и храносмилането. Също така има антиоксидантно действие, благодарение на Екстракта от зелено кафе, белия чай, какаовите зърна и Плодът на Акай, който също е и силен имуностимулатор. А силното енергизиращо действие се дължи на кофеина и гуараната, които се съдържат в него. Хубаво е да се приема сутрин на гладно преди тренировка, по 2 таблетки дневно. Приема се в продължение на 1 месец. Също така е добре с приема на такива таблети да увеличите и приема на вода.

Досега съм пила само веднъж подобна добавка, но ми идваше силна и я спрях. Преди да си поръчам тази, разгледах подробно сайта на Vital Concept и признавам си, беше ми много трудно да реша. Защото има страхотни добавки, които бих опитала. Но се спрях на тази – дали от суета, или не, радвам се, че я избрах. Бих препоръчала Burn на всяка дама, която има нужда от стимул да започне да грижи за себе си и да влезе във форма. Защото и малката промяна е достатъчна, за да те накара да направиш по-голяма крачка.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПП. Продуктът ми е изпратен от PR за проба, но мнението за него е лично мое.
0

No Comments Yet.

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *